Afscheid Jan Rikken 25 september 2019

Op 25 september hebben we afscheid genomen van onze voorzitter Jan Rikken. Na een kopje koffie met een heerlijke traktatie van Jan en Dorien zijn we via een omweggetje naar hotel “Van de Valk” gewandeld waar we samen van een lunch hebben genoten.

Al in 1987 kreeg Jan het idee dat samen te sporten en dat heeft op 5 januari 2005 geresulteerd tot de vereniging “Sport voor Senioren Lent”. Hij was een perfecte voorzitter, een geweldige penningmeester, onze materiaalman, onze sleutelbeheerder, eigenlijk ons manusje van alles.
Samen met Jan van de Geer en José Janssen vormde hij het bestuur.
Jan Rikken was degene die de gespreken voerde met de gemeente en wist vanuit zijn lidmaatschap van vele commissies de weg naar belangrijke instanties te vinden. Het aantal leden groeide en groeide, zodat er een tweede groep gevormd werd. Nu hebben we zelfs een wachtlijst voor beide groepen.
We bedanken Jan voor zijn tomeloze inzet in al die jaren en hebben hem tot “erelid van SSL” benoemd. We wensen hem en Dorien het allerbeste voor de toekomst.