Sport en Spel

1e Groep van 09.00 tot 10.30 uur

De sportlessen beginnen met een warming-up waarbij de spieren soepel en warm worden gemaakt. Daarna volgen 40 minuten actieve gymnastiek met een variatie van grond-en beweegoefeningen ; dit alles begeleid met muziek. De bedoeling is dat alle been- en armspieren tot buik- en rugspieren aan de beurt komen. Ook balansoefeningen komen aan bod.  De oefeningen zijn erop gericht om u soepel en lenig te houden; het bevordert de lichamelijke conditie.

Daarna wordt er nog 40 minuten fanatiek gesport.badminton, volleybal of Dynamic tennis, waarna een korte cooling-down. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en tempo; tijdens de les wordt er uiteraard rekening gehouden met uw mogelijkheden.

2e Groep van 11.00 tot 12.00 uur

Gedurende 1 uur per week worden verschillende sport- en spelactiviteiten aangeboden; ook weer aansluitend aan het niveau en mogelijkheden van de deelnemers. In principe worden dezelfde oefeningen gedaan als in de 1e groep, alleen worden de activiteiten in een een kortere tijd uitgevoerd en is de groep wat kleiner.


Voor wie houdt van een afwisselend sportaanbod en in een ontspannen sfeer gezamenlijk de lichamelijke conditie wil verbeteren.

En na afloop is er gezellig gezamenlijk koffiedrinken.

Opm. U mag gerust twee keer vrijblijvend meedoen, om te kijken of het wat voor u is